Ιστορία

Η οικογένεια Παπρά ασχολείται με τη αμπελοκαλλιέργεια και την απόσταξη τσίπουρου από τα μεταπολεμικά χρόνια.

Ο Αλέξανδρος Παπράς μεγαλώνοντας σε ένα τέτοιο οικογενειακό περιβάλλον μαθαίνει από μικρός την τέχνη της απόσταξης και συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας του μέχρι και σήμερα.

Το 2006 δημιουργεί το «Τσίπουρο Τυρνάβου Παπρά» μια σύγχρονη επιχείρηση εμφιάλωσης και παραγωγής του παραδοσιακού αυτού ποτού.

Η επιχείρηση βρίσκεται στο 1ο χλμ. Τυρνάβου – Λάρισας μέσα σε ιδιόκτητο αμπελώνα 8 στρεμμάτων με στεγαζόμενους χώρους 500 τ.μ. και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.